Over Pure Air

Over Pure Air

Pure Air is een jonge en dynamische firma gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren, plaatsen en onderhouden van ventilatiesystemen. Onze eigen medewerkers verzorgen uw project van A tot Z.

Onze ventilatieverslaggevers, ingenieurs en calculatoren zorgen voor een op-maat-gemaakte installatie die aan al jouw wensen voldoet. Deze oplossingen zijn altijd conform de huidige regelgeving en het lastenboek.

Wij leveren een uitgebreid gamma van standaard ventilatie-artikelen. Alle galva buizen en hulpstukken tot en met diameter Ø 500 hebben wij steeds op voorraad in ons eigen magazijn. Bovendien stelt ons eigen atelier ons in staat om hoge kwaliteitsproducten op tijd te leveren. Hierdoor kunnen wij steeds aan jouw vraag voldoen.

Onderdeel van een sterke groep

Zoals bij alle bedrijven van Climagroup, vertrouw je bij Cooltech op een servicemodel dat volledig op je activiteit is afgestemd. Optimaal comfort, duurzame en energie-efficiënte installaties en een gegarandeerde dienstverlening, dat garanderen al onze bedrijven. 

 

Climagroup staat voor expertise in duurzaamheid, digitalisering en operationele efficiëntie. De groep is het resultaat van een succesvolle samenwerking van zeven verschillende bedrijven uit de sector, elk met hun eigen specialisaties en jarenlange bekwaamheid. We delen onze kennis, ervaring en passie met elkaar om zo steeds meer voor onze klanten te kunnen betekenen.