Climagroup Opleidingscenter

Climagroup Opleidingscenter

De wereld van koeling, klimatisatie en ventilatie staat nooit stil: systemen en technologieën evolueren voortdurend. In onze innovatieve sector moeten we dus altijd up-to-date blijven. Om efficiënt en proactief om te gaan met deze steeds veranderende technologieën en diensten, richtten wij ons eigen opleidingscentrum op in Alken. 

 

Bij de verschillende bedrijven van Climagroup zijn we voortdurend op zoek naar diverse profielen zoals monteurs, projectmanagers en techniekers. Je wordt er aangemoedigd om initiatief te nemen, jezelf en je functie verder te ontwikkelen om zo nog succesvoller te worden!

 

We verwachten bij Climagroup dan ook dat onze eigen medewerkers aan de top van hun discipline blijven staan. We investeren daarom permanent in opleiding: elke medewerker geniet jaarlijks van maar liefst 210 opleidingsuren! Daarvoor kunnen ze terecht in ons opleidingscentrum, maar ook externe opleidingen zijn mogelijk indien er bijkomende kennis nodig is.

 

Hier leren onze techniekers alle knepen van het vak en komen ze alles te weten over de laatste innovaties op de markt. Elke medewerker geniet jaarlijks van maar liefst 210 opleidingsuren. Zo staan ze aan de top van hun disciplines en beschikken ze over de kennis en vaardigheden om elk probleem bij onze klanten op te lossen.